joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cofetăria DesserTime, vandalizată și incendiată

Forțele de ordine craiovene au acționat, noaptea trecută, pentru a stinge un incendiu izbuncit în incinta cofetăriei DesserTime.

Din primele informații furnizate, rezultă că focul a fost declanșat intenționat, după ce suspecții ar fi spart geamul cofetăriei.

,,La fața locului s-au deplasat polițistii și pompierii din cadrul I.S.U. Dolj, aceştia din urmă acționând pentru stingerea incendiului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Până în prezent, polițistii au stabilit faptul că incendiul ar fi fost provocat intenționat de două persoane, după ce inițial acestea ar fi spart geamul exterior al localului.

Cercetările continuă în acest caz pentru identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere penală, fiind intocmit un dosar penal pentru comiterea infractiunii de distrugere”, potrivit unui comunicat de presă emis de IPJ Dolj.

Nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale. În urma incendiului, au ars o tejghea de servire, o vitrină frigorifică, un cântar electronic și casa de marcat. De asemenea, s-au degradat un frigider, mobilierul, tavanulul și zugrăveala.

Cauza probabilă de izbucnire a fost stabilită ca fiind o flacără aprinsă în mod conștient – foc deschis în spații închise.

Foto: Facebook/DesserTime

Politica