vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Profesorii Universităţii din Craiova meditează gratuit elevii de liceu

Cadrele didactice ale Universității din Craiova oferă sprijin elevilor de clasa a XII-a pentru a promova examenul de bacalaureat. În acest sens, vor fi organizate  activități didactice on-line, de pregătire suplimentară la Limba și literatura română și la Matematică pentru examenul de Bacalaureat – sesiunea IUNIE 2021.

”Lecțiile se vor desfășura în perioada 13 februarie – 19 iunie 2021, în fiecare săptămână, sâmbăta (cu excepția zilelor de concediu legal) în intervalele orare 10:00-12:00 (la Matematică) și 12:00-14:00 (la Limba și literatura română)”, se arată într-un comunicat de presă.

În cadrul orelor de pregătire,  va fi abordată tematica specifică acestui tip de examen.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Elevii vor găsi tot sprijinul la colegii noștri, profesori cu vocație, în aşa fel încât să rezolve problemele pe care le întâmpină la cele două probe de la bacalaureat” a declarat prof. univ. dr. ing. Nicolae Dumitru, prorector Programe de studii şi asigurarea calităţii din cadrul Universității din Craiova”.

Lecțiile sunt gratuite. Pentru înscrierea în cadrul programului de pregătire elevii trebuie să completeze un formular de pe site-ul www.ucv.ro, disponibil aici.

Cursurile se vor desfăşura pe Google Classroom, prin sesiuni Google Meet, iar în cazul în care elevii nu au mai utilizat aceste platforme a fost pus la dispoziția lor și un tutorial pentru a se familiariza cu modul de funcționare al acestora.

Politica