joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Irina are nevoie de ajutorul nostru!

Timpul s-a oprit în loc pentru craioveanca Cioacă Irina, care la 38 de ani se roagă să trăiască pentru a-și vedea fetița cum crește.

În toamna anului trecut, Irina a fost diagnosticată cu cancer mamar (depistat la sânul stâng). La recomandarea medicilor, a fost supusă operației de mastectomie, urmând să înceapă curele de chimioterapie și radioterapie.

Au apărut, însă, multiple efecte grave din cauza medicamentelor, iar acum șansa la viață a Irinei depinde de intervenția unor medici din străinătate, întrucât cei din România s-au dovedit a fi nepregătiți în fața bolii ei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

,,Din nefericire am antecedente medicale, șoc anafilactic cu resuscitare,și multiple reacții alergice grave la multe medicamente.

Toți medicii oncologi, alergologi și radioterapeuți (nu puțini la număr) foarte bine pregătiți profesional au rămas neputincioși eu făcând reacție gravă inclusiv la antialergicul (medrol) care se administrează înaintea ședinței de chimioterapie.

Am ajuns la București-spital Elias-singurul cu secție ATI și alergologie oncologic unde va trebui să fac chimioterapie.

În urma multor investigații-timp pierdut pentru mine-am fost diagnosticată cu Mastocitoză(distugerea tuturor celulelor la 30 de minute de la primul contact cu substanțe medicamentoase). Ulterior am făcut și biopsie a măduvei osoase ce se află în curs de diagnosticare.

Cele 2 luni trecute de la operație sunt în defavoarea mea eu trebuind deja să încep orice tip de terapie:

-imunoterapie

-terapie țintită

-chimioterapie.

Sunt în continuare sub nenumărate investigații nici un medic neasumându-și riscul de a mă trata(risc de deces).

Eu trebuia să fac urgent tratamentul riscul de recidivă fiind de 60%.

Vă rog ajutați-mă să plec în altă țară unde pot beneficia de investigații și tratament urgent. Tot ceea ce îmi doresc este să-mi cresc și să-mi văd fetița mare”, este strigătul de ajutor al Irinei.

Toți cei care sunt dispuși să doneze, sunt rugați să ia legătura cu ea. Orice sumă este binevenită pentru a o ajuta pe tânăra mămică să lupte cu boala și să fie alături de copilul ei.

Politica