joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

IPJ Olt scoate, din nou, la concurs, postul de ofițer din cadrul Poliției Animalelor

Inspectoratul de Poliție Județean Olt (IPJ) a anunțat că postul de ofițer din cadrul Biroului pentru Poliția Animalelor este în continuare vacant. Poziția a rămas liberă, în ciuda desfășurării probelor organizate până acum.

Potrivit reprezentanților IPJ Olt, agenții de poliţie pot participa la concursul de ocupare a postului vacant de ofițer de poliție, dacă au studii corespunzătoare cerinţelor postului şi dacă îndeplinesc condiţiile legale menționate în anunțul de concurs. 

,,Înscrierile se fac online, în perioada 10 – 19 februarie 2021, pe baza cererii de înscriere însoțită de documentația solicitată, exclusiv în format electronic, la adresa [email protected]. După data de 19 februarie, ora 16:00, înscrierile nu vor fi luate în calcul”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt IPJ Olt, citată de evenimentdeolt.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mai multe informații cu privire la postul existent, programul de înscriere, condiții de participare și modalitățile de desfășurare a concursului, la nivelul județului Olt, se pot obține consultând pagina de internet a IPJ Olt, secțiunea Carieră /Posturi scoase la concurs, la adresa:

https://ot.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-pentru-ocuparea-ocuparea-unui-post-vacant-de-ofiter-de-politie-in-cadrul-i-p-j-olt-biroul-pentru-protectia-animalelor-prin-incadrare-directa-din-sursa-externa-a-persoanelor-cu-studii-corespunzatoare-cerintelor-postului-si-care-indeplinesc-conditiile-legale-tematica-si-bibliografia-recomandate.

Biroul Poliția Animalelor Olt, structură nou înființată în cadrul IPJ în decembrie 2020, a scos la concurs un post de ofițer de poliție, două posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și trei posturi de agent de poliție, care puteau fi ocupate atât de persoane din sursă externă, cât și de cele din sursă internă.

108 candidați s-au înscris pentru ocuparea lor, însă în urma probelor pe care le-au susținut până acum s-au ocupat doar cele trei posturi de agent, cât și unul dintre posturile de ofițer cu specializarea medic veterinar. În privința ultimei funcții de agent de poliție în cadrul Poliției Animalelor, miercuri, 10 februarie, s-a ocupat și aceasta, după ce a avut loc interviul de departajare, având în vedere că erau trei persoane cu aceeași medie. Dacă deja a fost scos din nou la concurs postul de ofițer, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt a transmis că în viitorul apropiat se va organiza concurs și pentru ocuparea celuilalt post de ofițer cu specializarea medic veterinar rămas încă vacant, potrivit sursei citate.

Politica