vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Premiera comediei ”TOC TOC”, în acest weekend la Teatrul Naţional Marin Sorescu din Craiova

Premiera „TOC TOC”, un spectacol în regia lui Alexandru Boureanu şi a Ralucăi Păun va avea loc, vineri, la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova.

Potrivit reprezentanţilor Naţionalului craiovean, spectacolul este „o comedie delirantă despre un grup de pacienţi cu TOC (tulburare obsesiv-compulsivă)”, scrisă Laurent Baffie.

„‘TOC TOC’ este un text care a făcut un uriaş succes de casă încă de la prima sa reprezentaţie care a avut loc la Paris, în anul 2005. În Spania s-au jucat opt ani la rând peste 1.500 de spectacole, iar în Argentina, timp de nouă ani, producţia ‘TOC TOC’ a fost văzută de peste 1,7 milioane de oameni. În 2017, regizorul, producătorul şi scenaristul Vicente Villanueva a adaptat piesa lui Baffie pentru marele ecran”, informează Naţionalul craiovean.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Premiera de la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” va avea loc în acest sfârşit de săptămână – vineri, 12 februarie şi sâmbătă, 13 februarie 2012, ora 19,00. Spectacolul se va juca în Sala Mare „Amza Pellea”, iar publicul se va putea aşeza în sală în funcţie de noile norme impuse de pandemia de noul coronavirus.

Din distribuţia spectacolului fac parte unii dintre cei mai îndrăgiţi actori ai teatrului: Marian Politic, Alex Calangiu, Romaniţa Ionescu, Raluca Păun, Costinela Ungureanu, Claudiu Mihail, Ramona Drăgulescu. Decorul poartă semnătura Vanessei Beca, iar costumele sunt realizate de Lia Dogaru.

Politica