Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Craiova. Premiera comediei ”TOC TOC”, în acest weekend la Teatrul Naţional Marin Sorescu din Craiova

Publicat

pe

Premiera „TOC TOC”, un spectacol în regia lui Alexandru Boureanu şi a Ralucăi Păun va avea loc, vineri, la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova.

Potrivit reprezentanţilor Naţionalului craiovean, spectacolul este „o comedie delirantă despre un grup de pacienţi cu TOC (tulburare obsesiv-compulsivă)”, scrisă Laurent Baffie.

„‘TOC TOC’ este un text care a făcut un uriaş succes de casă încă de la prima sa reprezentaţie care a avut loc la Paris, în anul 2005. În Spania s-au jucat opt ani la rând peste 1.500 de spectacole, iar în Argentina, timp de nouă ani, producţia ‘TOC TOC’ a fost văzută de peste 1,7 milioane de oameni. În 2017, regizorul, producătorul şi scenaristul Vicente Villanueva a adaptat piesa lui Baffie pentru marele ecran”, informează Naţionalul craiovean.

Premiera de la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” va avea loc în acest sfârşit de săptămână – vineri, 12 februarie şi sâmbătă, 13 februarie 2012, ora 19,00. Spectacolul se va juca în Sala Mare „Amza Pellea”, iar publicul se va putea aşeza în sală în funcţie de noile norme impuse de pandemia de noul coronavirus.

Din distribuţia spectacolului fac parte unii dintre cei mai îndrăgiţi actori ai teatrului: Marian Politic, Alex Calangiu, Romaniţa Ionescu, Raluca Păun, Costinela Ungureanu, Claudiu Mihail, Ramona Drăgulescu. Decorul poartă semnătura Vanessei Beca, iar costumele sunt realizate de Lia Dogaru.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.