vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bronz la Tineret, pentru juniorul Bondoc

Legitimat la CSM Drobeta Turnu Severin, atletul Adrian Bondoc a cucerit medalia de bronz în proba de 800m a Campionatului Național de Sală pentru Tineret U23

Elevul pregătit de Mirel Bârcu a încheiat cursa cu timpul de 1 minut, 54 de secunde și 19 sutimi, după ce, anterior, a fost aproape de podium și la 400m, probă la finele căreia s-a clasat pe locul 4.
„Sunt foarte mulțumit de rezultatul obținut de Adrian, mai ales că el e încă junior și a concurat la o categorie mai mare de vârstă. Ne-am atins scopul prin această medalie, care e prima din cariera lui la Tineret. Cu o zi înainte, la 400m, a ratat podiumul la doar 4 sutimi de secundă, dar, la 800m, a respectat tactica și a forțat pe finalul cursei. Rezultatul l-a ajutat să se califice la Campionatul Balcanic de Sală pentru Juniori U20, de la Sofia, unde va concura la 800m, dar și cu ștafeta României, la 4 x 400m. Sperăm într-o medalie”, a declarat antrenorul Bârcu.
La finalul lunii, tot în Sala de Atletism „Iolanda Balaș-Soter”, din cadrul Complexului Sportiv „Lia Manoliu” din București, severineanul Adrian Bondoc va concura la Campionatul Național pentru Juniori U20, unde este favorit la cucerirea medaliei de aur.

Politica