vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șoferul din Pârșcoveni, oprit cu focuri de armă de polițiști, a fost reținut

Adolescentul din localitatea olteană Pârșcoveni, care a răspuns semnalelor polițiștilor doar când aceștia au tras mai multe focuri de armă, a fost reținut.

Luni seara, oamenii legii au dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului de 20 de ani, iar în decursul zilei de marți, acesta va fi prezentat unei instanţe cu propunerea arestării preventive.

„În continuarea cercetărilor, la data de 8 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au reținut conducătorul auto pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri legale. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Olt, Alexandra Dicu, citat de gazetanoua.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tânărul este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, respectiv conducerea acestuia sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Evenimentul a avut loc sâmbătă seara, în comuna Pârșcoveni, când oamenii legii au reușit să-l oprească pe șofer abia după ce au tras două focuri de armă. În urma focurilor de armă trase nu au rezultat victime, unul dintre ele fiind îndreptat către anvelopa stângă din partea din față.

După ce l-au imobilizat pe șofer, polițiștii au depistat că acesta avea dreptul de a conduce suspendat și, totodată, se urcase la volanul autoturismului, deși consumase băuturi alcoolice.

Politica