miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Polițiștii și jandarmii gorjeni, cu ochii pe elevi și profesori

Polițiștii vor oferi o atenție deosebită elevilor și profesorilor din județul Gorj. Oamenii legii anunță că vor fi, zilnic, prezenți în apropierea instituțiilor de învățământ.

„Având în vedere reluarea, începând cu data de 8 februarie a.c., a cursurilor din semestrul  II al anului de învățământ preuniversitar 2020 – 2021, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au fost luate măsurile necesare de menținere a ordinii publice în zona instituțiilor de învățământ, pentru siguranța elevilor și a personalului didactic. De asemenea, va fi asigurată prezența activă a personalului propriu în zona unităților de învățământ, pe timpul afluirii și defluirii, la și de la cursuri”, se arată într-un comnicat al IPJ Gorj.

Polițiștii rutieri vor desfășura activități de  verificare a autovehiculelor destinate efectuării transportului școlar, atât în trafic, cât și în punctele de îmbarcare/debarcare elevi, pentru asigurarea respectării normelor sanitare în vigoare, în contextul pandemiei de COVID 19 și a unui nivel optim de siguranță rutieră.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Luni, în ziua în care o parte a elevilor au revenit în bănci, jandarmii au fost și ei pe poziții: „Odată cu redeschiderea instituțiilor de învățământ, suntem prezenți în proximitatea acestora pentru siguranța elevilor și a cadrelor didactice. Mult succes le dorim în acest semestru elevilor și cadrelor didactice! Vă rugăm să dați dovadă de atenție și precauție!”, a fost mesajul jandarmilor.

Politica