joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cursuri de formare profesională pentru șomerii din județul Vâlcea

Vâlcenii ce își caută un loc de muncă și vor să se specializeze într-un domeniu primesc o mână de ajutor de la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă. Începând din luna februarie, șomerii se pot înscrie la cursuri de formare profesională pentru meseriile: agent securitate, infirmieră, frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist.

„Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea, prin Centrul de Formare Profesională a Adulţilor Vâlcea, înscrie persoane în căutarea unui loc de muncă, înregistrate în baza de date, la următoarele cursuri de formare profesională, prognozate a începe în luna februarie 2021, la Râmnicu Vâlcea: agent securitate, infirmieră, frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist”, informează AJOFM Vâlcea
Actele (în original şi copie) necesare înscrierii la aceste cursuri sunt următoarele:
– Pentru şomerii indemnizaţi: carte de identitate; certificat de naștere; certificat de căsătorie, după caz; diploma de studii (ultima formă de învățământ absolvită); carnet de şomer.
– Pentru şomerii neindemnizaţi: carte de identitate; certificat de naștere; certificat de căsătorie, după caz; diploma de studii (ultima formă de învățământ absolvită); declarație pe proprie răspundere privind starea de sănătate (tipizat).

Politica