sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Se recrutează personal medical pentru centrele de vaccinare anti-COVID

Este nevoie, în continuare, de medici și asistenți medicali pentru centrele de vaccinare anti-COVID, deschise în municipiul Craiova.

Persoanele interesate pot depune documentele necesare miercuri, 10 februarie 2021, între orele 8:00-16:00, la adresa Calea Unirii nr. 45.

Dosarul trebuie să cuprindă, în original și copie, următoarele acte:

Policlinica Buna Vestire Craiova

·   Certificat de căsătorie

·   Diplomă de licență sau studii (diplomă de bacalaureat, studii postliceale sanitare)

·  Certificat membru Colegiul Medicilor din România/Certificat membru Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România

·   Aviz de membru vizat pentru anul 2021 și asigurare malpraxis

·  Adeverință medicală eliberată de medicul de familie sau de o unitate sanitară abilitată din care să rezulte că este apt de muncă

·  Declarație pe proprie răspundere că nu are antecedente penale.

 Pentru relații suplimentare, se poate apela numărul de telefon 0251.533.063Serviciul Contabilitate, Buget, Resurse Umane, persoană de contact – Ec. Petrache Cristiana Camelia.

Potrivit Ordinului nr. 73/2021, care stabilește normele pentru recrutarea și plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID-19, indemnizațiile vor fi acordate după cum urmează:

-90 lei/oră pentru medici;

-45 lei/ oră pentru asistenți;

-20 lei/ oră pentru registratori;

Anunțul în cauză se adresează personalului medical ce-și va desfășura activitatea în viitorul centru de vaccinare de la Sala Polivalentă, data deschiderii urmând să fie anunțată de către Direcția de Sănătate Publică Dolj. Astfel, pentru noul centru este nevoie de 12 asistenți și 3 medici pe tură.

Centrele trebuie să fie deschise 12 ore/zi, cu cel puțin 2 ture prezente, în funcție de disponibilitatea personalului medical.

În ceea ce privește primul anunț de angajare, din data de 4 februarie, au fost depuse 143 de dosare pentru medici, asistenți medicali și registratori. De asemenea, anunțul de recrutare avea în vedere centrul de vaccinare existent, întrucât medicii din rețeaua școlară s-au întors în unitățile de învățământ.

Politica