vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pugilist slătinean, pe podiumul Cupei României de Tineret

Slătineanul Andrei Găvae, pasionat al boxului de performanță, a plecat cu bronzul de la prima competiție desfășurată în acest an.

Adolescentul, campion al României la Tineret anul trecut, categoria 52kg, și-a făcut mândru, din nou, orașul natal. Rezultatele de anul acesta nu au fost fix cele așteptate, însă tot au constituit un soi de bucurie. Andrei Găvae a obținut medalia de bronz la Cupa României de Tineret, organizată în perioada 2-6 februarie, scrie realitateaoltului.ro.

În ring au fost prezenți 82 de sportivi din întreaga țară, participând la zece categorii de greutate. Andrei Găvae a făcut parte din categoria 52 de kg, acolo unde au concurat 11 sportivi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Adolescentul este dublu campion național, medaliat cu aur în 2019 și 2020, la Campionatul Național de Box fiind, totodată, campionul României la Tineret. Cu toate că a fost antrenat suficient, Andrei a început cu stângul competiția de anul acesta.

,,A avut un meci frumos, de zile mari, fiind net superior adversarului. Meciul poate fi vizionat pe youtube. Am contestat decizia, dar fără rezultat. Suntem total nemulțumiți de aceste practici, însă trebuie să ne resemnăm. Anul trecut, deși a fost campion de două ori și convocat la lotul național, nu a ajuns la Europenele din Muntenegru”, a precizat antrenorul Valerian Vladu.

foto: realitateaoltului.ro

Politica