vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ISU Gorj caută noi salvatori: „Fii și tu ca ei! Salvează și tu vieți!”

Școala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti caută noi studenți. În momentul de față sunt libere 300 de locuri, iar salvatorii gorjeni îi îndeamnă pe oameni să-și încerce șansa de a face parte din echipa lor.

„Fii și tu ca ei! Salvează și tu vieți! Poți deveni unul dintre viitorii pompieri! Noi te ajutăm să-ți transformi pasiunea în carieră! Dacă dorești să faci parte din echipa salvatorilor te poți înscrie pentru ocuparea unuia dintre cele 300 de locuri alocate Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti. Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere, în perioada 15 februarie- 28 februarie, la structurile de resurse umane din cadrul inspectoratelor județene pentru situații de urgență, în funcție de domiciliul sau reședința înscris/ă pe cartea de identitate”, informează ISU Gorj.

Durata de școlarizare va fi de un an, atât pentru specializarea „maistru militar auto”, cât și pentru cea de „subofițer de pompieri și protecție civilă”. După susținerea probelor eliminatorii și a testului scris, candidații declarați admiși vor deveni parte a instituției de la care cetăţenii au mari aşteptări şi încredere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Şcoala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, înființată în anul 1986, este instituţia de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne destinată formării iniţiale a subofiţerilor de pompieri și protecție civilă și a maiștrilor militari auto. În cele peste trei decenii de activitate, mii de absolvenți au completat echipajele operative ale subunităților din întreaga țară

Politica