miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

1600 de vâlceni, verificați de polițiști. Au fost date amenzi de 15.600 de lei

Polițiștii, în cooperare cu efective de jandarmi, reprezentanți I.S.U., polițiști locali, reprezentanți ai D.S.P, D.S.V.S.A. şi I.T.M., au desfăşurat, în weekend, acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2, pe raza județului Vâlcea.

Oamenii legii au verificat documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuinţă, în intervalul orar 23.00 – 05.00, precum şi purtarea corectă a măștii de protecţie, de către toate persoanele care se aflau în mijloacele de transport în comun sau în alte spații publice.

Amenzile au fost nelipsite după ce peste 1,500 de persoane au fost verificate: „Au fost legitimate peste 1.600 de persoane, au fost verificate 267 de mijloace de transport în comun și peste 150 de societăți comerciale. În urma verificărilor și controalelor efectuate, au fost aplicate 204 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 15.600 de lei, dintre care, 191 pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie, 11 pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea/libera circulaţie și 2 pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea”, infomrează IPJ Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica