Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Se redeschide Centrul Cultural ,,Eugen Ionescu”

Publicat

pe

Centrul Cultural ,,Eugen Ionescu” din Slatina își va relua activitatea pe 24 februarie, după o lungă perioadă de stagnare, cauzată de pandemia de Covid-19.

Primul spectacol ce va fi adus în fața publicului va avea loc pe 24 februarie, oltenii fiind invitați la piesa „Așa am ajuns eu doctor”, după Moliere, într-o montare regizată de Gelu Nicolae. Spectacolul va începe la  ora 18:30, biletele fiind puse în vânzare de vineri, 5 februarie 202, la casieria Centrului Cultural ,,Eugen Ionescu”. Prețul unui bilet este de 13 lei.

Reluarea activității culturale trebuie privită drept o bucurie și un soi de relaxare, însă nu trebuie să ignorăm măsurile sanitare ce sunt încă în vigoare. Astfel, spectatorii care doresc să ia parte la spectacolele puse în scenă de Centrul Cultural ,,Eugen Ionescu” trebuie să respecte o serie de reguli.

,,Este obligatorie purtarea măștii (medicală/non-medicală) pe toată durata evenimentului, începând cu intrarea în clădire și pe toată durata spectacolului, până la părăsirea clădirii. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul. Atenție! Centrul Cultural ,,Eugen Ionescu” își rezervă dreptul de a efectua la intrare un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) și temperatura mai mare de 37,3°C. Termoscanarea se va face de către personalul Centrului Cultural ,,Eugen Ionescu”. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în Centrul Cultural ,,Eugen Ionescu”. Vizitatorii vor utiliza covoarele cu dezinfectant pentru încălțăminte aflate la intrare. Se recomandă dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool, care va fi pus la dispoziție atât la intrarea în clădire cât și în spațiile comune.

Respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane în spațiile comune (la intrarea și ieșirea din locație, în foaier, la toalete, etc). Pentru asigurarea acestei distanțări se vor utiliza toate grupurile sanitare disponibile în clădire, atât de la nivelul sălii de teatru cât și de la parterul clădirii. Se vor utiliza circuitele stabilite și marcate de către organizatori pentru acces și ieșire. Spectacolele se vor desfășura fără pauze pentru a se evita aglomerarea spațiilor din foaiere. Accesul în sală se va face în ordinea venirii spectatorilor, cât mai devreme posibil, fără a staționa pe hol. Ieșirea din sală se va efectua începând cu rândurile cele mai apropiate de ieșirea din sală” conform reprezentanților centrului cultural.

foto: Facebook/Centrul Cultural ,,Eugen Ionescu”

Continue Reading