sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mii de țigarete de contrabandă, confiscate dintr-un magazin din Slatina

Polițiștii olteni au confiscat sute de pachete de țigarete contrafăcute dintr-un magazin situat în Piața Progresul, din Slatina.

Oamenii legii au desfășurat, vineri, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii comerțului ilicit în toate piețele din localitate, descoperind astfel neregulile din magazinul slătinean, notează evenimentdeolt.ro.

„În urma activităților desfășurate, polițiștii Compartimentului Poliției de Proximitate  au găsit la o societate comercială 2.440 de țigarete care nu prezentau timbre de marcaj fiscal. Întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată în vederea confiscării”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, a fost deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

foto: evenimentdeolt.ro

Politica