joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Doctorița cu paralizie facială după rapel, adusă de urgență în Capitală

Doctorița în vârstă de 32 de ani din Vâlcea, la care s-a depistat prima reacție adversă serioasă după vaccinul Pfizer, paralizie temporară facială, a fost adusă la București.

În acest moment, pacienta se află într-o stare de sănătate bună, iar rezultatele analizelor nu arată modificări patologice. Reacția adversă avută, potrivit prospectului vaccinului BioNTech Pfizer (Comirnaty), este una rară, care se manifestă și la alte tipuri de vaccinuri, potrivit realitatea.net

Un al doilea medic din România a suferit o reacția adversă severă după de a primit vaccinul anti-coronavirus. Este vorba despre un rezident din Cluj care a susține că a suferit o semipareză după ce a primit doza de rapel. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Mă simțeam foarte, foarte moleșit, cu cefalee, dureri musculare, stare de greață, amețeală, iar noaptea, când m-am trezit, nu am putut să mă mișc, a fost ca o semiparalizie pe partea stângă, în zona în care fost administrată și prima doză”, a declarat medicul rezident, la un post TV. El se simte bine acum.

Politica