joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Taximetrist dat dispărut, găsit mort într-o pădure de lângă Târgu Jiu

Un taximetrist din Târgu Jiu, dat dispărut de două zile, a fost găsit mort la marginea unei păduri din localitatea Drăgoieni.

Un localnic a anunțat miercuri că la marginea pădurii se află o mașină, iar în ea s-ar afla un bărbat. Autoturismul era închis, iar taximetristul era căzut între banchete.

”Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost găsit decedat într-un autoturism, în zona pădurii din localitatea Drăgoieni. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, bărbatul a fost identificat ca fiind persoana dispărută. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj, Miruna Prejbeanu, potrivit libertatea.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul de 38 de ani era taximetrist la o firmă din Târgu Jiu, iar dispariția lui a fost semnalată, ieri, de către mama acestuia. El a plecat de acasă pe 1 februarie și le-a spus rudelor că pleacă la serviciu, însă după ce i s-a terminat tura acesta nu s-a mai întors.

Pe corpul bărbatului nu au fost găsite urme de violență și abia după ce se va face expertiza medico-legală se va stabili cu exactitate cauza decesului. 

A fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar anchetatorii continuă cercetările.

Politica