sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Echipa lui Stoican și-a scurtat stagiul din Bihor

Deși, inițial, anunțase că va sta în cantonament la Sânmartin până pe 31 ianuarie, Viitorul Pandurii a revenit vineri seara la Târgu Jiu

Amicalul cu FC Zalău, programat pentru duminică, a fost anulat, după ce, vineri, ocupanta locului secund din Liga 2 a susținut un triunghiular, pe Baza Tineretului din Oradea, cu echipele locale de Liga 3, Luceafărul și CAO 1910. Gorjenii au câștigat ambele jocuri, disputate pe durata a câte 45 minute fiecare, cu scorul de 3-0.
În Vest, Viitorul Pandurii Târgu Jiu a mai disputat două amicale, cu ASU Politehnica Timișoara, pierdut cu 3-2, pe Stadionul Știința de pe malul Begăi, și cu Crișul Chișineu-Criș, câștigat cu 1-0, pe terenul sintetic din Oradea. În toate aceste meciuri, antrenorul Stoican n-a mai contat pe portarul Bogdan Moga și pe mijlocașul Alex Trancă, ambii trimiși să se pregătească separat, la Târgu Jiu.
Pe 6 februarie, Viitorul Pandurii va disputa un amical cu CSM Slatina, iar pe 11 februarie va întâlni Gaz Metan Mediaș, în optimile de finală ale Cupei României. În jurul datei de 20 februarie, gorjenii vor juca, la Târgu Jiu, cu Universitatea Cluj, în etapa a 16-a din Liga 2.

Viitorul Pandurii – Luceafărul Oradea 3-0
Au marcat: Șerbănescu 20, D. Buia 38, Enache 44
Viitorul Pandurii: Bodea – Ciul, Lixandru, Băican, Copaci, Țegle, Enache, Șerbănescu, Gârbiță, D. Buia, A. Ludușan.

Policlinica Buna Vestire Craiova

CAO 1910 Oradea – Viitorul Pandurii 0-3
Au marcat: D. Paraschiv 35, 37, 45
Viitorul Pandurii: D. Rusu – Buleică, Misăraș, Pârvulescu, Copaci, Cioiu, Prejmerean, Mitrică, Dragu, D. Paraschiv, Bădăuță.

Politica