joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina. Restaurante sancționate din cauza nerespectării regulilor sanitare

Administratorii a două localuri din Slatina au fost amendați de polițiști, întrucât au permis accesul prea multor clienți, deși limita de ocupare permisă în pandemie este de 50% din capacitate.

Oamenii legii au descoperit neregulile din cele două restaurante, în urma controalelor pe care le-au efectuat sâmbătă seara, potrivit gazetanoua.ro. În acest caz, patronii localurilor au fost sancționați cu 2.000 de lei fiecare, pentru că nu au respectat măsurile impuse de autorități în contextul stării de alertă.

„Cele două societăți au fost sancționate cu amenzi în valoare de câte 2.000 de lei fiecare”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Zilele trecute, au fost verificate din nou zonele aglomerate, baruri, terase, restaurante, dar şi mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea normelor sanitare, scopul vizat fiind limitarea și prevenirea răspândirii virusului Covid-19.

„La activităţile de verificare desfășurate au participat peste 180 forţe de ordine, fiind verificate 88 de societăți comerciale, precum şi 60 de mijloace de transport persoane. Totodată, au fost legitimate aproximativ 1.100 de persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 160 de sancţiuni contravenţionale, în valoarea totală de 37.800 de lei, dintre care 157 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală în valoare de 31.800 de lei, 19 fiind aplicate persoanelor fizice în mijloacele de transport persoane”, a completat reprezentantul IPJ Olt.

Politica