miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Seniorii de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Ostroveni s-au vaccinat anti-Covid 19

49 de beneficiari ai Căminului pentru persoane Vârstnice din Ostroveni au fost vaccinaţi anti-Covid 19. Toți aceștia au primit serul împotriva coronavirusului chiar în prima zi a etapei secunde de vaccinare.

„Dat fiind riscul de infectare cu coronavirus şi vulnerabilitatea specifică vârstelor înaintate, beneficiarii găzduiţi de Căminul pentru persoane Vârstnice din Ostroveni au fost vaccinaţi anti-Covid 19 din chiar prima zi a etapei a II-a a campaniei de vaccinare, respectiv în 16 ianuarie, cu sprijinul unei echipe mobile care s-a deplasat la instituţia ce funcţionează în subordinea Primăriei”, informează Primăria Râmnicu Vâlcea.

Dintre cei 54 de seniori aflaţi la acest moment în Centru, 49 s-au vaccinat, 4 au refuzat, prin intermediul aparţinătorilor, vaccinarea, iar o persoană a prezentat contraindicaţii medicale, fiind sub tratament cu antibiotice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Conform procedurilor, persoanele nevaccinate vor trebui să respecte în continuare restricţii printre care menţinerea regulilor de distanţare sau limitarea vizitelor. În ceea ce priveşte personalul C.P.V., acesta a fost imunizat în cadrul etapei I a campaniei de vaccinare şi se află acum la faza de rapel, programată în acest week-end”, se mai arată în comunicatul Primăriei.

Politica