vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reghe la Craiova! Cu ce staff vine antrenorul!

Mihai Rotaru l-a convins pe Laurențiu Reghecampf să vină în Bănie. Prima reacție a lui Corneliu Papură.

Laurențiu Reghecampf va prelua CSU Craiova, anunță ProSport. Un telefon din Maldive, de al Rotaru, până în SUA, la Reghe a stabilit soarta noii echipei tehnice din Bănie. Fostul antrenor de la Al Wasl a acceptat noua provocare și va lua avionul spre România, după ce a efectuat ieri testul Covid 19. Sursa citată menționează că noul antrenor va avea un contract de 14.000 euro lunar și a acceptat o clauză prin care poate fi demis de Rotaru fără compensații financiare în cazul în care echipa nu are rezultatele scontate de patron.

Reghe vine cu doi colaboratori!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Noul antrenor al CSU Craiova nu se va putea baza pe Toni Petrea, Thomas Neubert ori Gabi Manu, membri din staff-ul său în perioada în care a antrenat în țările arabe. Primii doi lucrează pentru FCSB, în vreme ce ultimul este principal la Metaloglobus. Reghe va veni în Bănie alături de Bogdan Merișanu și Dinu Viorel. Reghecampf nu a mai antrenat de 3 luni, după ce a rupt în octombrie 2020 înțelegerea cu gruparea Al Wasl din Emiratele Arabe Unite. Laurenţiu Reghecampf a mai condus în Emiratele Arabe Unite echipa Al Wahda, în perioada iulie 2017 – noiembrie 2018. El a mai pregătit în carieră formaţiile Gloria Bistriţa, Universitatea Craiova, FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal şi Litex Loveci.

Prima reacție a lui Papură!

La conferința de presă de joi, premergătoare meciului cu FC Argeș, Corneliu Papură a spus: „Nu cred că e meciul decisiv pentru mine, eu pregătesc la fel fiecare partidă, pentru a câștiga”. Tehnicianul a dat de înțeles că suporterii privesc dintr-un unghi greșit ultimele sale rezultate: „Depinde ce parte a paharului privești, am pierdut un singur meci în ultimele șase etape, dar e adevărat, puteam face mult mai multe puncte”.

Marcel Popescu nega venirea lui Reghe

În urmă cu nici două săptămâni, Marcel Popescu, oficial al CSU, spunea că pe Reghecampf nu-l leagă mai nimic de Bănie, că nu are patimă. „Șumi și Reghe sunt antrenori interesanți. Nu știu care e mai aproape de Craiova, că nu știu unde au domiciliu. Cred că pe niciunul nu îl leagă ceva de Universitatea Craiova, iar ăsta e un club la care trebuie să mergi cu patimă. Ei au patimă pentru meserie. Nu ne grăbim să facem o schimbare. Discutăm lucrurile astea peste o lună, în funcție de rezultate. Nouă ne trebuie liniște acum”, a spus Marcel Popescu pentru ProSport LIVE.

Politica