joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Acțiunea de la Strehaia se lasă cu 5 încătușări de oameni

După perchezițiile desfășurate la Strehaia apar încătușări de persoane certate cu legea și puneri sub sechestru de bunuri ale acestora. Polițiștii de investigare a Criminalității Economice au organizat 13 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane și la sediile unor societăți comerciale de pe raza județelor Mehedinți, Dolj, Timiș și Prahova. În urma activităților desfășurate, au fost puse în executare 7 mandate de aducere, fiind luată măsura reținerii față de 5 persoane, care urmează sa fie prezentate instanței în vederea luării unei alte măsuri preventive. Totodată, în vederea recuperării prejudiciului, a fost aplicat sechestru asigurător asupra a 12 imobile și 12 terenuri aparținând persoanelor bănuite, în valoare de peste 5 milioane lei.

În acest dosar, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, complicitate la săvârșirea infracțiunii de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de peste 8 milioane lei. Din cercetări a rezultat că, în perioada aprilie 2018-noiembrie 2019, persoanele bănuite ar fi creat un circuit financiar fictiv având ca scop obținerea unor eco bonificații de la organizaţia de profil, pentru activităţi nereale de reciclare a 4.148.900 kg de deşeuri din plastic, PET și sticlă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica