joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tineri din Filiași, prinși după ce au distrus mai multe mașini

Doi tineri din Filiași au fost reținuți de oamenii legii în urma unor percheziții domiciliare. Aceștia sunt acuzați că ar fi distrus mai multe mașini din oraș.

,,În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, Poliţiei Oraşului Filiaşi şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj au efectuat trei percheziţii domiciliare, la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de distrugere.

Percheziţiile domiciliare au fost efectuate la locuinţele a doi tineri de 26 şi 27 de ani, ambii din Filiaşi, bănuiţi că în noaptea de 22/23 decembrie ar fi înţepat anvelopele din partea stanga faţă – spate ale unui autoturism proprietate a unui bărbat de 48 de ani, din Filiaşi, care era parcat în faţa imobilului acestuia, precum şi la locuinţa unui bărbat de 32 de ani, din aceeaşi localitate, al cărui autoturism ar fi fost folosit de cei doi tineri la comiterea faptei”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, tinerii sunt bănuiţi că ar fi săvârșit, în aceeaşi noapte şi în aceleaşi împrejurări o altă infracţiune de distrugere.

Polițiștii au reușit să adune diverse probe în cazul celor doi, urmând ca cercetările să fie continuate.

,,În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă, precum articole de îmbrăcăminte şi telefoane mobile.

Cercetările în cadrul dosarului penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere sunt continuate, urmând ca la finalizarea acestora, dosarul să fie înaintat cu propunere corespunzătoare unității de parchet competente”, potrivit comunicatului emis.

Politica