miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Agresorul unei fetițe de 12 ani, în arest

Un tânăr de 22 ani din comuna Giuvărăști a fost arestat preventiv, întrucât ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră

Victima, o fetiță de numai 12 ani din localitatea Tia Mare, a fost găsită de polițiști în casa agresorului. Tatăl minorei a anunțat poliția imediat cum și-a dat seama că aceasta a dispărut de la domiciliu, potrivit realitateaoltului.ro.

De frică să nu pățească ceva dacă mărturisește, fetița le-a zis inițial polițiștilor că nu a fost supusă vreunui act sexual sau violent. Oamenii legii au continuat cercetările pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

,,Întrucât au existat suspiciuni cu privire la aspectele declarate de minoră, cercetările au fost continuate, la data de 26 ianuarie, tânărul de 22 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, iar la data de 27 ianuarie, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile”, au precizat reprezentanții IPJ Olt.

Tânărul a fost introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de  Poliție Județean Olt.

Politica