joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ministerul Sănătăţii lansează o broşură cu informaţii utile despre vaccinarea împotriva COVID-19

Ministerul Sănătăţii lansează o broşură cu informaţii utile despre vaccinarea împotriva COVID-19, pentru a veni în sprijinul medicilor de familie şi al medicilor curanţi.

Broşura include răspunsuri la peste 30 de întrebări primite din partea medicilor, inclusiv cu privire la eficienţa vaccinului, siguranţa vaccinării pentru persoanele cu boli cronice, autoimune sau cancer şi contraindicaţiile la vaccinare pentru pacienţii cu diverse patologii, se arată într-un comunicat al ministerului.

Potrivit secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Andreea Moldovan, materialul medical este redactat în colaborare cu comisiile de specialitate ale Ministerului Sănătăţii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Broşura va fi trimisă către medicii de familie şi poate fi descărcată pe pagina web a Ministerului Sănătăţii, la adresa http://www.ms.ro/brosura-medici-vaccinarea-covid-19-ms/.

La conceperea broşurii au contribuit Comisia de alergologie şi imunologie clinică, Comisia de oncologie, Comisia de hematologie, Comisia de endocrinologie, Comisia de cardiologie şi Comisia de dermatovenerologie ale Ministerului Sănătăţii.

Politica