vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 28 ianuarie 2021. Berbecii au probleme în dragoste

Berbec

Este ziua în care riscaţi să îndepărtaţi de lângă voi persoana de care vă pasă cel mai mult, şi asta pentru că voi continuaţi să o ignorați. Deşi este vorba de o persoană care înseamnă mult pentru voi, vă place să vă jucaţi focul, doar pentru a atrage atenţia. E bine să fiţi atent, sincer și să arătaţi sentimentele pe care le aveţi. Mai devreme sau mai târziu, o dezamăgire care vine de la voi ar putea crea din nou probleme.

Taur

Astăzi sunteţi mulţumit de viaţa dvs sentimentală şi, astfel, vă puteţi canaliza pe ce aveţi de făcut, vă analizaţi mai bine gândurile și emoțiile. Profitaţi de această stare bună şi puneţi-vă ordine în gânduri. În niciun moment nu priviți înapoi și țineți cont întotdeauna de direcția pe care ați ales-o la început. Totuși, dacă rămâneţi deschis schimbării, veţi avea lumea la picioare. 

 Gemeni

Joi fie vă vedeţi cu persoane cu care nu v-aţi mai întâlnit de ceve vreme, fie apar în peisajul vostru feţe noi. Întâlnirile fac parte azi din „meniul zilei”, iar aceasta este o ocazie pentru a vă împărţi stocul de cărți de vizită. Totodată, este şi ziua potrivită pentru a vă spune opiniile. E bine să vorbiţi cu oamenii despre ambițiile voastre şi veţi vedea cum veţi stârni interesul tuturor. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rac

Racii vor simți astăzi o nevoie acută de a fi singuri. Adevărul este că nativii acestei zodii sunt întotdeauna înconjurați de oameni. Dar ar trebui să își păstreze din când în când timp și pentru ei pentru a se regăsi și a-și pune ordine în gânduri. Este important să aibă grijă de emoțiile lor. Cu activitate și agitație constantă în jurul lor, în ultima vreme nu au avut timp să își încarce bateriile. Este recomandat să facă tot ce se poate pentru a se relaxa și se pot izola pentru un timp fără să se simtă vinovați.

Leu

Fără îndoială, pentru Lei legăturile emoționale vor fi principala preocupare pe tot parcursul zilei. S-ar putea să descopere că o alegere romantică pe care au făcut-o merită unele ajustări. E bine să își asculte mica voce interioară, pentru a decide direcția pe care vor să o dea acestei relații. Întrebările nu sunt mereu evidente sau ușoare, dar sunt esențiale pentru a evita dezastrele și pentru a găsi o relație sinceră.

Fecioară

De-a lungul zilei, Fecioarele vor avea atât de multă energie de consumat încât ar putea face față oricărei provocări care apare. Se pot implica în proiecte de organizare complexe sau acțiuni caritabile, pentru că primesc toate voturile de încredere pentru a-și atinge obiectivele. La final de zi le mai rămâne încă destulă energie pentru a se bucura de timp de calitate cu partenerul sau familia.

 Balanță

Astăzi este momentul să întoarceți foaia și să vă proiectați fără regrete în prezent și în viitor. De prea multe ori ați avut tendința să luați în considerare totul și să evaluați totul în lumina experiențelor voastre din trecut. S-ar putea să primiți o invitație la prânz de la un prieten apropiat. Chiar dacă aveți responsabilități de muncă sau de familie, profitați de această zi pentru a vă relaxa puțin!

Scorpion

Această zi ar putea fi marcată de semnul activității fizice. Așadar, fără alte întrebări, îmbracă-te cu haine confortabile, ia-ți o pereche de adidași și mergi la cea mai apropiată sală de sport. Desigur, ascultă muzică bună. Cupidon te are în vizor astăzi! Ești mai senzual și mai romantic decât de obicei. 

Săgetător

Când te afli în pragul unei noi aventuri, ești conștient că uneori îți lipsește siguranța. Cu toate acestea, astăzi ar trebui să faci un efort și să crezi în steaua ta norocoasă. Ignoră circumstanțele care odată ți-au provocat neînțelegeri emoționale și ai încredere că totul va fi bine. Urmează zile bune, pline de surprize plăcute.

Capricorn

Pe parcursul zilei de azi, totul ar putea funcționa în cel mai bun mod posibil. Gândești rapid și bine, potențialul tău creativ este ridicat la puterea maximă și partenerii tăi îți ascultă propunerile cu mare atenție. De asemenea, abordarea inițială a rezolvării problemelor legate de munca ta va provoca admirația celorlalți. De ce să nu profitați de această performanță superioară și de această recunoaștere colectivă pentru a face progrese.

Vărsător

Deşi nu sunteți genul care folosește şiretlicuri ciudate și nu tindeți să fiți timizi atunci când vine vorba de abordarea altora, însă, cu toate acestea, astăzi veți avea o dispoziție mai liniştită și, de asemenea, vă simțiți gata să seduceți și să vă arătați calitățile fără complexe. Dacă aveți prieteni cu același semn zodiacal, nu ezitați să le cereți sfaturi pentru a vă îmbunătăți latura cuceritoare.

Peşti

Astăzi vă puteți simți într-o stare care ar putea fi descrisă ca fiind mai mult decât emoțională. Anumite sentimente s-ar putea revărsa fără ca tu să le poți controla. Încearcă să te regăsești printre oamenii pe care îi iubești și care vor înţelege emoțiile tale. Așteptați doar până vă aflați într-un mediu favorabil pentru a vă împărtăși trăirile interioare. Vă veţi simți mult mai bine după aceea.

Politica