vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Din remiză în remiză spre victoria finală!

Echipa lui Papură a adoptat politica pașilor mărunți: strânge punct cu punct în tentativa de a cuceri titlul.

Voluntari – Craiova        1-1

A marcat: Angelov 9 / Ivan 25

Policlinica Buna Vestire Craiova

Voluntari: Marcos Lavin – Costin, Balaur, Armaș, Briceag (31 Vlad) – Ricardinho, Droppa – Tavares – I Gheorghe, Angelov (71 Borțoneanu), Anderson (46 M. Lopes). Antrenor: Bogdan Andone

Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălașa, Papp, Bancu – Nistor, Screciu, Cicâldău – Ofosu (81 Baiaram), Ivan, Bărbuț (63 Mamut). Antrenor: Corneliu Papură.

Craiova avea toate avantajele de partea ei pentru a se impune contra celor de la Voluntari. Ilfovenii constituiau cea mai slabă echipă din Liga 1, cu 2 puncte acumulate din ultimele 24, de la reluarea campionatului aveau înfrângeri pe bandă. Mai mult, oltenii bătuseră în 6 din 6 meciuri pe terenul Voluntariului în campionatele precedente. Însă aceasta e doar statistică. Scriptic, atuurile erau ale alb-albaștrilor, faptic însă, Cicâldău și compania nu au fost capabili să treacă de Voluntari.

Mai mult gazdele au fost cele care au deschis scorul, prin Angelov, care a reluat din voleu, după ce i-a luat fața lui Bălașa, centrarea lui Ricardinho. Craiova a egalat prin Andrei Ivan, după o centrare a lui Nistor. Era minutul 25. Oltenii au dominat jocul, dar au măcinat în gol, incapabili să mai înscrie în cele 65 de minute care mai rămăseseră.

Strategul Papură a dat vina pe ce a apucat, ba pe teren, ba pe adversar că s-a apărat: „Am avut în prima repriză meciul în mână. În a doua repriză, starea terenului a fost din ce în ce mai dificilă. E foarte ușor să te aperi și să-ți prinzi adversarii pe contraatac. Am avut momente foarte bune și puteam câștiga, din păcate așa se întâmplă uneori”.

A urmat laitmotivul vom bate data viitoare: „Cred că în momentul în care tot măcinăm în gol e frustrant, dar trebuie să se gândească doar la jocul de fotbal, altfel nu vor veni victoriile. Situațiile pe care le-am avut au fost bune, sperăm să reglăm lucrurile pentru meciul cu FC Argeș”.

Cert e că U Craiova este în criză: nu a mai învins pe nimeni de 6 meciuri, contabilizând 5 puncte din 18 posibile. Situație în care obiectivul trâmbițat de patron și de club pare amuzant.

Politica