vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat din Balș, reținut pentru furt din locuință

Un bălșean în vârstă de 39 de ani a fost reținut de polițiști, după s-a depistat că bărbatul furase mai multe obiecte de valoare dintr-o locuință.

Un alt bărbat, tot din Balș, a fost complice la furtul petrecut la începutul săptămânii. Cei doi ar fi pătruns în casa unui bătrân și ar fi furat diverse obiecte de uz casnic, a căror valoare se ridică la aproximativ 10.000 lei.

,,La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orelor 10,00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de  Poliție Județean Olt – Poliţia oraşului Balş, au fost sesizați de către un bărbat de 72 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute, au sustras din locuinţa cumnatului său, din orașul Balș, obiecte electrocasnice în valoare de 10.000 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma investigațiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş, în cursul zilei de 26 ianuarie au fost identificaţi doi bărbaţi cu vârstele de 39 şi 45 de ani, ambii din oraşul Balş, bănuiţi de comiterea faptei, bunurile fiind recuperate”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Olt.

S-a dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatul de 39 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. În cele din urmă, instanţa de judecată a decis arestarea preventivă a acestuia. Inculpatul a fost introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de  Poliție Județean Olt.

Politica