joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PSD depune moțiune împotriva lui Vlad Voiculescu

PSD vrea să depună o moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, odată cu reluarea activităţii parlamentare şi să îi cheme la audieri pe responsabilii campaniei de vaccinare anti-COVID.

„Oamenii politici, când au de-a face cu sănătatea românilor şi cu viaţa noastră, să-şi asume responsabilitate clară politic. Am ajuns în situaţia aberantă în care ministrul Sănătăţii spune că nu are încredere în datele pe care le gestionează el şi ministerul pe care îl conduce.

Noi nu putem depune o moţiune simplă unui grup interguvernamental, dar în schimb vom depune, începând cu 1 februarie, o moţiune simplă, clară, către ministrul Sănătăţii. Poate nu înţelege că pandemia ţine de Ministerul Sănătăţii. (…) Noi, PSD, vom depune o moţiune simplă şi vom chema la audieri”, a spus liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, potrivit Agerpres.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ciolacu a declarat că vor fi chemaţi la audieri responsabilii campaniei de vaccinare şi că prim-ministrul Florin Cîţu ar trebui să îşi dea demisia dacă, până în luna septembrie, vaccinul nu va ajunge la 10,4 milioane de români, aşa cum s-a estimat.

Politica