vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O minoră a ajuns pe mâna polițiștilor din Novaci după ce a împrumutat un ATV

O fată de 17 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, a fost prinsă de polițiști în timp ce conducea un ATV, fără a avea permis de conducere pentru nici o categorie.

„Polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat în trafic o tânără de 17 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, în timp ce conducea un ATV, pe DN 67 C ZTM – Rânca, iar cu ocazia verificării în bazele de date s-a stabilit faptul că aceasta nu figurează cu permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, informează IPJ Gorj.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că ATV-ul i-ar fi fost împrumutat de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și încredințarea unui autovehicul unei persoane care nu deține acest drept”, a fost decizia polițiștilor gorjeni.

Politica