Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Mircia Gutău s-a întâlnit cu Ministrul Educaţiei în perspectiva redeschiderii școlilor

Publicat

pe

Primarul orașului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, s-a întâlnit cu Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, în cadrul unei reuniuni ce a avut ca subiect principal redeschiderea școlilor.
„Luni, 25 ianuarie, la sediul Ministerului Educaţiei şi Cercetării a avut loc o întâlnire între Ministrul Sorin Cîmpeanu şi o delegaţie de şase primari reprezentând Asociaţia Municipiilor din România, condusă de preşedintele Emil Boc şi din care a făcut parte şi primarul Mircia Gutău”, au informat reprezentanții Primăriei Râmnicu Vâlcea.
Reuniunea s-a derulat în perspectiva redeschiderii unităţilor de învăţământ din România, prognozată pentru prima decadă a lunii februarie, dar a abordat şi alte chestiuni de ordin general, printre care suportarea de către MEC a contravalorii burselor şcolare sau implicarea financiară a Ministerului în decontarea transportului elevilor.
„Edilul-şef al Râmnicului s-a arătat încântat de primirea de care delegaţia AMR a avut parte la Ministerul Educaţiei şi Cercetării, fiind convins că relaţia instituţională dintre forul central al învăţământului şi administraţiile locale se va desfăşura, pe viitor, în condiţii dintre cele mai bune”, se mai arată în comunicatul Primăriei.

Continue Reading