joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Târgul „Mărţişor 2021” din Râmnicu Vâlcea se va deschide în condiții de pandemie

Primăria municipiului a început pregătirile pentru organizarea Târgului ”Mărţişor 2021”. Activitatea târgului urmează să se desfăşoare în perioada 25 februarie – 8 martie, în zona centrală şi în cartierele Nord şi Ostroveni. Numărul punctelor de comercializare va fi mai mic în acest an, din cauza pandemiei.

„Ca urmare a pandemiei de coronavirus şi a restricţiilor impuse de aceasta, punctele de comercializare a mărţişoarelor vor fi mai puţine decât în anii precedenţi în vederea menţinerii unor distanţe de siguranţă: astfel, în Scuarul Mircea cel Bătrân vor fi disponibile 36 de locuri, la Complexul Comercial ”Hermes” din Ostroveni – 19, la blocul A11/3 din Ostroveni – 7, iar la Complexul Comercial Nord – 9 locuri”, informează Primăria Râmnicu Vâlcea.

Potrivit autorităților locale, la acest moment, sesiunea de înscriere pentru licitaţia de atribuire a acestor poziţii este deschisă, termenul limită pentru depunerea documentelor la Registratura Primăriei din str. General Magheru nr. 25 fiind 9 februarie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În zilele de 15, 16 şi 17 februarie, pe baza unei repartizări prealabile pentru evitarea aglomeraţiei, la Filarmonica ”Ion Dumitrescu” se vor desfăşura licitaţiile publice cu strigare pentru atribuirea celor 71 de poziţii, iar în cazul în care nu se adjudecă toate locurile disponibile, licitaţiile se vor relua în perioada 19 – 23 februarie”, se mai precizează în comunicat.

Preţurile de pornire a licitaţiilor sunt de 400 lei pentru zona centrală şi de 300 de lei pentru cartierele Ostroveni şi Nord, pasul licitaţiei fiind stabilit la 50 de lei.

Politica