joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Restricții la Aeroportul din Craiova

Modernizarea Aeroportului Internațional Craiova este în amplă desfășurare, din acest motiv fiind impuse unele restricții. În momentul de față, se fac modificări la nivel de securitate.

,,Lucrările de extindere a terminalului Plecări al Aeroportului Internațional Craiova sunt în plină desfășurare. Începând din această săptămână se execută mai multe lucrări specifice în zona controlului de securitate și la etajul 1 al clădirii Aeroportului astfel încât, pentru o perioadă de aproximativ o lună, pasagerii nu vor avea acces în aceste spații.

Personalul Aeroportului va asigura ghidarea și sprijinul călătorilor pentru ca disconfortul resimțit să fie cât mai mic”, a precizat Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Proiectul de extindere a celor două terminale, în care se încadrează și lucrările de față, reprezintă  o investiție a Consiliului Județean Dolj. Potrivit autorităților județene, bugetul proiectului se ridică la aproximativ 25,2 milioane de lei, urmând să fie finalizat în primăvara anului viitor.

Politica