sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Bărbatul găsit mort pe marginea șoselei de centură a fost ucis! Autorul faptei a fost prins și încătușat!

Bărbatul necunoscut găsit mort într-un șanț de pe marginea șoselei de centură a Severinului, zilele trecute, a fost omorât de cineva cu mașina. În urma cercetărilor autorul a fost prins și încătușat pentru ucidere din culpă și fugă de la locul accidentului. În cauză este vorba de un bărbat de 41 de ani din satul mehedințean Dudașul Cernețiului, comuna Șimian. Acesta a accidentat mortal un  tânăr de 35 de ani, în data de 11 ianuarie a.c., iar cadavrul a fost descoperit la o săptămână distanță. În momentul accidentului, se pare ca șoferul vinovat se afla cu un pasager. Surse din anchetă spun că, după impact, bărbatul ar fi plecat cu mașina direct acasă, acolo unde ar fi lovit-o, cu un topor, pentru a ascunde urmele. Cu toate că au trecut zile bune de la momentul faptei și că nu există camere de supraveghere în zonă, oamenii legii au reușit să îl prindă pe făptaș.

„În data de 18 ianuarie 2021, I.P.J. Mehedinți a fost sesizat despre faptul că, pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, a fost găsită o persoană decedată. În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii Serviciului Rutier Mehedinți, a rezultat faptul că, în data de 11 ianuarie 2021, s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un autoturism, care a lovit un pieton, care circula pe partea carosabilă sau în afara părții carosabile – urmează să se stabilească în anchetă acest aspect, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

În urma cercetărilor efectuate, în data de 22 ianuarie a.c. a fost identificat autoturismul, precum și conducătorul auto, care a fost reținut pe bază de ordonanță de reținere, pentru 24 de ore. În cauză se efectuează cercetări, pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier, precum și eventuale persoane care ar avea cunoștință despre acest eveniment”, a declarat Șeful Serviciului Rutier Mehedinți, comisar șef Cătălin Vulcănescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În timpul audierilor, făptașul și-a rezervat dreptul de a nu face declarații. De altfel, conform unor surse din anchetă, soția șoferului vinovat și iubita decedatului ar fi rude de gradul al doilea.Tânărul decedat avea 35 de ani, iar cadavrul său a fost descoperit pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, în apropiere de satul Cerneți. Acesta a fost accidentat, după ce a plecat de la iubita sa, care locuiește în acest sat. Tânărul a fost identificat după un tatuaj, pe care îl avea pe spate. Acesta era originar din comuna Șovarna, județul Mehedinți.

Politica