joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Infracțiunile din Gorj au scăzut în timpul pandemiei de coronavirus

Procentul infracțiunilor comise pe raza județului Gorj a scăzut cu 12,41%, în anul 2020. Bilanțul a fost făcut de IPJ Gorj, iar cifrele sunt mai bune față de anii precedenți, pentru că o bună perioadă de timp oamenii au fost nevoiți să respecte regulile impuse de stările de Urgență și de Alertă.

„La infracțiunile sesizate contra persoanei se constată o scădere de 9,73%, în anul 2020 față de anul trecut. Infracțiunile contra patrimoniului înregistrează un trend descendent de 15,70%, în anul 2020, cauzată în principal de scăderea cu -20,55% a infracțiunilor de furt. Infracțiunile stradale sesizate au înregistrat o scădere procentuală de -9,5%, față de anul 2019”, precizează poliția, conform pandurul.ro.

Chiar dacă infracțiunile pe care polițiștii se vedeau nevoiți să le oprească în mod normal au fost înlocuite cu altele noi. Mulți oameni încă sunt amendați pentru că nu respectă legea, în punctul de vedere al regulilor impuse de autorități pe timpul pandemiei. De la nerespectarea izolării sau carantinării, până la ieșitul pe străzi fără mască sau fără declarație.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica