vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șofer căutat de polițiști, după un accident pe A.I. Cuza

Update/Șoferul care a provocat un accident pe A. I. Cuza și a fugit a fost găsit. Este un tânăr de 28 ani, din Craiova. El nu consumase alcool. Polițiștii continuă cercetările.

______

Un bărbat de 33 ani, din Craiova, a ajuns la spital în urma unui accident rutier produs de un șofer care este acum căutat de polițiști. Accidentul a avut loc, în această seară, pe strada A.I. Cuza, din oraș.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Polițiștii au stabilit faptul că un autoturism care circula pe strada A.I. Cuza, din Craiova, al cărui conducător a abandonat autoturismul și ar fi părăsit locul accidentului, a intrat în coliziune cu un autoturism al cărui conducător, un bărbat de 33 de ani, din Craiova, intenționa să vireze stânga pe strada Constantin Rădulescu Motru, din localitate. În urma impactului autoturismul condus de bărbatul de 33 de ani, a fost proiectat într-un alt autoturism condus pe strada AI Cuza, din sens opus de un tânăr de 21 de ani, din Craiova, ulterior fiind proiectat într-un alt autovehicul parcat pe aceeași stradă”, potrivit reprezentanților IPJ Dolj.

În urma accidentului, bărbatul de 33 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale fiind conștient și cooperant.

Polițiștii au ridicat autoturismul abandonat și încearcă să-l identifice pe șoferul vinovat.

„În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și totodată continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.” – IPJ Dolj

Sursa foto: Facebook/ Info Trafic Craiova si Dolj

Politica