joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jucătorii sunt debusolați: „Nu știm ce să mai facem!”

Alb-albaștrii nu-și găsesc ritmul și nici explicații pentru forma groaznică pe care o traversează

CSU Craiova a acumulat 4 puncte din ultimele 15 posibile. Echipa care a dominat campionatul în startul acestuia a picat pe locul 3, la 6 puncte de prima poziție ocupată de FCSB.
Fapt care cântărește greu pentru echipierii Craiovei. Căpitanul Bancu a spus după meciul cu Viitorul, încheiat 1-1: „Nu ştim ce să mai facem să câştigăm. Prima repriză a fost una bună, cred că a fost cea mai bună a noastră din acest sezon, dar apoi a venit acel gol incredibil, o centrare şutată şi o finalizare de excepţie. Am primit gol la prima fază a lor… Am încercat să revenim, dar nu am reuşit, am ratat iarăşi.
Ne e teamă că pierdem contactul cu primele clasate, pentru că noi tot continuăm să nu câştigăm, iar FCSB şi CFR bat meci de meci. E clar că ne îndepărtăm de ceea ce ne-am propus. Mai sperăm totuşi să ne revenim, pentru că în play-off se va da lupta finală pentru titlu. Vine din spate şi Sepsi, care a câştigat şi ne-a pus probleme. Nu găsesc explicaţii, alţii sunt în măsură să le găsească.
Sper să câştigăm la Voluntari, pentru că dacă nici acolo nu vom reuşit, nu văd bine dorinţa noastră de a câştiga titlul. Degeaba ne dorim să se încurce ceilalţi, dacă noi nu reuşim să câştigăm”.
Papp consideră că norocul adversarului a făcut ca echipa sa să piardă puncte sâmbătă seara: „Important e că am luat un gol la o fază care nu anunța nimic, un gol ușor. Au avut și noroc ei. Atât au avut, alte ocazii nu știu să fi avut. Per ansamblu nu cred că am jucat prost. Dar lipsește golul, asta ne împiedică să câștigăm.
E frustrant pentru că nu câștigăm. Ne antrenăm zi de zi 200%. Din păcate nu putem să o băgăm în poartă. Suferim la gol și, din păcate, asta este mergem mai departe.
Gol azi. Sunt fericit că am dat gol, îmi va da încredere. Oricum eu am încredere, știu ce pot. Eu o să merg pe drumul meu, pe linia mea. Am jucat, n-am jucat, m-am antrenat cum trebuie. Când îmi vine rândul dau totul pentru că sunt profesionist.
Ne gândim la următorul meci, pentru că în trei zile ne așteaptă un meci greu la Voluntari. Nistor n-a respins cu mâna, i-a dat în piept”.
Ofosu a dat vina pe oboseala mentală: „Prima repriză a fost bună, am condus cu 1-0. După ce am primit golul am pierdut din încredere. Nu am putut câștiga azi, dar încercăm data viitoare. Ei au reușit să marcheze repede, noi am pierdut speranța. Cu toții suntem obosiți, dar cred că problema a fost mentală. Toți jucătorii din ofensivă vrem să marcăm, dar nu reușim. Lucrăm la antrenamente, încercăm să evoluăm cât mai bine. 6 puncte față de FCSB par multe acum, dar sper să ne revenim în formă și să recuperăm”.

Politica