joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Ionică Negru a devenit vice de CJ la al 3-lea mandat consecutiv

Ionică Negru, propagandist de frunte în cadrul PSD Mehedinți, a obținut în aceste zile, prin vot democratic, cel de-al III-lea mandat consecutiv de vicepreședinte al CJ Mehedinți. De fapt Negru este unul dintre oamenii de bază ai președintelui CJ Mehedinți, Aladin Georgescu, sau mai bine spus mâna dreaptă a acestuia din urmă.
În cadrul ședinței de Consiliu Județean Mehedinți, au fost aleși cei doi vicepreședinți, în urma propunerilor făcute din rândul consilierilor. Propunerea partidului social democrat a fost Ionică Negru (ex-vicepreședinte în mandatul trecut), PNL l-a propus pe Marian Goșa, PRO România nu a avut propuneri, iar celălalt partid neparlamentar a propus-o pe R. C. În urma votului exprimat secret, Ionică Negru (PSD) a fost ales vicepreședinte al Consiliului Județean Mehedinți cu 20 de voturi, iar R. C. va ocupa cel de-al doilea post de vicepreședinte, fiind aleasă cu un număr de 18 voturi, în vreme ce propunerea liberalilor, Marian Goșa a obținut doar 13 voturi.
„Le mulțumesc colegilor pentru încredere. Mulțumesc în primul rând domnului președinte Aladin Georgescu pentru susținerea acordată. Vă asigur că interesele mehedințenilor vor fi prioritatea mea și în acest mandat. Vă puteți baza, fiecare dintre dumneavoastră, pe activitatea mea și promit să nu dezamăgesc pe nimeni. Vă mulțumesc”, a declarat Ionică Negru, vicepreședintele PSD al CJ Mehedinți.
Ionică Negru se află acum la cel de-al III-lea mandat consecutiv de vicepreședinte al CJ Mehedinți.

Politica