vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Greșeală de organizare la Casa Albă: Soții Biden au ajuns în fața ușii, pe care au găsit-o închisă

Ușile Casei Albe erau închise când președintele Joe Biden și prima-doamnă Jill Biden au sosit miercuri la reședința lor oficială, așa că cei doi au avut de așteptat câteva momente în fața unei uși închise. 

Era punctul culminant al transferului de putere: președintele Biden și prima-doamnă, Jill Biden, au coborât din mașină și pășeau către noua lor casă. Au urcat scările către porticul aripii de nord, au făcut cu mâna mulțimii, în timp ce fanfara militară cânta „Hail to the Chief”, imnul președintelui, apoi s-au întors și s-au trezit în fața unei uși închise. În timp ce lumea întreagă privea, iar un grup restrâns al familiei Biden venea în urma cuplului prezidențial, soții Bideau așteptau având dubii: Oare trebuie să deschidă singuri uriașa ușă dublă de lemn?Oare îi lăsase ex-președintele Donald Trump, când a plecat, cu opt ore mai înainte, pe dinafară? 

Din fericire, destul de repede, ușile au fost larg deschise și soții Biden au intrat. Bizarul moment a durat doar câteva secunde, vreo 10, dar nu a rămas nebăgat în seamă la Washington, scrie The New York Times, citat de digi24.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

„A fost o greșeală de protocol faptul că ușile din față nu au fost lăsate deschise pentru cuplul prezidențial atunci când au sosit la Porticul de Nord”, spune Lea Berman, care în timpul administrației fostului președinte George W. Bush a fost secretarul pentru activități sociale.

 Joe și Jill Biden urmau să fie întâmpinați de Timothy Harleth, administratorul-șef, care, printre altele, îi supervizează pe bucătarii, electricienii și alți angajați ai Casei Albe. Numai că, acesta fusese dat afară cu mai puțin de cinci ore înainte de momentul sosirii soților Biden.

Harleth fusese adus la Casa Albă în 2017 de fosta prima-doamnă, Melania Trump. 

foto: digi24.ro

Politica