vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tribunalul Olt: Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu rămân în arest preventiv

Tribunalul Olt a luat, ieri, o nouă decizie în privința lui Gheorghe Dincă și a vecinului său, Ștefan Risipițeanu: vor rămâne, în continuare, în arest preventiv.

„În baza art. 207 alin. 4 C.p.p: Menține măsura arestării preventive dispusă (în cursul urmăririi penale) faţă de inculpații Dincă Gheorghe şi Risipiţeanu Ştefan”, se arată în încheierea instanței de judecată.

Decizia nu este definitivă, cei doi inculpați având drept de contestație în termen de 48 de ore de la comunicare, scrie olt-alert.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, de procurorii DIICOT, fiind acuzat că, în urmă cu aproape doi ani, le-ar fi răpit, violat și ucis pe Luiza Melencu (18 ani) și Alexandra Măceșanu (16 ani), în locuința sa din Caracal. În sarcina sa au fost reținute infracțiunile de trafic de persoane, viol, omor calificat, profanare de cadavre sau morminte și trafic de minori.

În judecată a fost trimis și un vecin al lui Dincă, respectiv Ștefan Risipițeanu, pentru viol, acesta fiind acuzat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu, cu acordul celui care, potrivit anchetatorilor, a răpit și sechestrat fata.

Politica