sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru e în Maldive, Papură se ceartă cu cine apucă!

Încă un membru al staff-ului alb-albastru este pe punctul de a părăsi clubul

Sorin Cârțu a dezvăluit la televizor că patronul CSU Craiova și-a luat vacanță: „Dacă așa a promis patronul, probabil că se vor face transferuri. Acum e prin Maldive. Are nevoie de relaxare după ce a pătimit cu COVID-ul”.
Și, potrivit proverbului „Când pisica nu-i acasă joacă șoarecii pe masă”, la clubul oltean atmosfera pare scăpată de sub control. Corneliu Papură a intrat în conflict cu antrenorul cu portarii Robert Tufiși, susține Fanatik. Cei doi trec unul pe lângă altul fără a se mai saluta măcar.
Dacă avem în vedere precedentele, informația stă în picioare. Este de notorietate conflictul dintre Papură și medicul Claudiu Stamatescu, care a dus la plecarea antrenorului, în primăvara anului trecut.
La finalul acestui an au zburat din staff-ul lui Corneliu Papură antrenorul secund Gigi Ciurea, fost echipier al Universității Craiova, înlocuit cu Tavi Benga de pe Bega, și analistul video Florinel Luță, schimbat cu Ionuț Stancu.  
La mijlocul lunii, într-o intervenție la DigiSport, Mihai Rotaru l-a asigurat pe Papură că are în continuare încredere în el: „Vrem ceea ce este cel mai bine pentru Universitatea. Vrem să continuăm cu Papură până în vară. Știm că nu este o persoană agreabilă, comunicativă, e mai greu să discuți cu domnia sa, dar își face treaba și trebuie să-i dăm timp”
CSU Craiova a obținut 3 puncte din ultimele 12 posibile și a marcat un singur gol în ultimele 4 jocuri oficiale.

Politica