Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Olt. Cioban, dat dispărut. Oile au fost găsite înecate într-un pârâu

Publicat

pe

O întreagă turmă de oi a fost găsită înecată într-un pârâu dintre Bobiceşti şi Morunglav din județul Olt, iar ciobanul este dat dispărut. Pompierii au scos cadavrele celor peste 70 de oi din albia pârâului și l-au căutat pe bărbat, informează realitateadeolt.net 

Potrivit polițiștilor, ciobanul în vârstă de 50 de ani ar fi fost plecat în apropierea pârâului Bârlui cu turma și nu a mai revenit la domiciliu.

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bobicești au fost sesizaţi de un bărbat, de 38 de ani, din comuna Bobicești, cu privire la faptul că  Florică Ţucureanu, care are în grijă turma sa de oi, nu a revenit.

„La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicești și cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au demarat de îndată verificări și activități de căutare a persoanei dispărute. În urma căutărilor efectuate în proximitatea pârâului și în pădurea din localitatea Bobicești, bărbatul nu a fost găsit. Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul pompierilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt. Astăzi, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicești și cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt continuă verificările și activitățile de căutare a persoanei dispărute. În activități sunt angrenați voluntari din comuna Bobicești”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Florică Ţucureanu prezintă următoarele semnalmente: 1.60 m înălțime, constituție atletică, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, fără semne particulare. Bărbatul prezentă un defect de mers.

La momentul dispariției, acesta purta o geacă neagră din fâș, pantaloni negri, cizme de cauciuc și fes albastru.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

foto: realitateadeolt.net

Continue Reading