vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscopul 21 ianuarie 2021. Leii au parte de o zi favorabilă din punct de vedere sentimental

Berbec

Nativul Berbec este nevoit să pună piciorul în prag, astfel riscă să aibă parte de o surpriză neplăcută. În prima parte a zilei, va sfătui un apropiat, fie că îi va fi cerut sau nu sfatul. Oboseala și stresul pot interveni în starea de sănătate a nativului, iar cei din jur vor fi mai atenți cu el. Gândul său va fi pe întreg parcursul zilei spre problemele financiare.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu siguranță, nativul din zodia Taur reușește să îi surprindă pe cei din jur însă nu acesta este scopul. Primele ore ale zilei sunt cele mai importante pentru nativ, căci un conflict din cadrul locului de muncă pare de nerezolvat. Se recomandă să comunice mai mult cu ceilalți, unele probleme apărând din faptul că nu comunică suficient.

Gemeni

Astăzi, cei din jur îi vor căuta prezența nativului Gemeni, dar acesta va evita orice discuție. Acesta încearcă să elimine gândurile negative, pentru a nu îi afecta întreaga muncă. În a doua parte a zilei, o veste îl determină să facă mici modificări în planul pentru astăzi. O problemă mai veche îi poate aduce o stare de neliniște. Spre seară, o veste îi schimbă atitudinea vizavi de o situație creată în cadrul familiei.

Rac

În prima parte a zilei, nativul din zodia Rac este plin de energie; o invitație îl pune pe gânduri și, chiar dacă îşi dorește să accepte, treburile casnice au prioritate. Astăzi, relația cu partenerul de viață se îmbunătățește vizibil, căci unele incertitudini au luat sfârșit. Spre seară, Racul este sfătuit de un apropiat în legătură cu un proiect sau un document important.

Leu

Este o zi favorabilă din punct de vedere sentimental; nativul va întâlni o persoană cu care rezonează și are lucruri în comun. Starea de sănătate nu îi va permite să facă prea mult efort psihic, dar nativul Leu va ignora acest aspect. În a doua parte a zilei, o discuție cu un apropiat îi va capta atenția, deoarece va afla noutăți și informații care îi vor potoli curiozitatea.

Fecioară

Tonul său prea autoritar nu este înțeles de cei din jur, astfel că nativul din zodia Fecioară este nevoit să fie calm, mai ales cu partenerul de viață. În a doua parte a zilei, va simți cum dorințele nu pot fi stăpânite, un proiect nou sau un articol vestimentar îi va capta atenția. O vizită poate a duce vești bune în ceea ce privește starea de sănătate a unui membru al familiei.

Balanță

În prima parte a zilei, nativul va fi implicat într-o acțiune care îi va solicita creativitatea și spontaneitatea. Simțul umorului îl va salva din unele situații mai puțin plăcute și îl va ajuta să lege ușor prietenii. I se va cere ajutorul într-o problemă ce vizează și locul de muncă însă acesta ar opta mai mult pentru acceptarea unei invitații în oraș din partea unui apropiat.

Scorpion

Mici cheltuieli neașteptate apar pentru nativul din zodia Scorpion, spre nemulțumirea sa. În prima parte a zilei, așteptarea îi va da bătăi de cap însă, cu multă răbdare, va primi ceea ce îşi dorește. O problemă de sănătate poate fi un motiv pentru care cei din jur vor fi mai atenți în ceea ce privește alimentația nativului. Spre seară, îl vor surprinde plăcut niște vești atât din partea partenerului de viață, cât și din partea unui apropiat.

Săgetător

Nativul Săgetător poate avea parte de mici conflicte, se poate contrazice cu un apropiat pe baza unei probleme financiare. În ciuda eforturilor, nu va putea să onoreze toate invitațiile în oraș și nici nu va fi de ajutor în treburile casnice. Spre seară, se va relaxa stând la taclale alături de un membru al familiei. O promisiune mai veche îi va schimba planurile nativului, care nu va accepta să nu îşi ducă până la capăt promisiunile, mai ales dacă este vorba de propria onoare.

Capricorn

Astăzi, nativul Capricorn îşi va exprima o dorință ce va isca un conflict între generații. Gândurile negative nu îl vor lăsa să ia o decizie în ceea ce privește schimbarea serviciului. Chiar dacă partenerul de viață se va opune, nativul nu evită să spună lucrurilor pe nume, exprimându-și punctul de vedere într-un mod prea direct. Neatenția sa îi poate aduce o problemă superficială de sănătate, care va conduce ulterior și la absența de la locul de muncă.

Vărsător

Reacțiile nativului Vărsător lasă uneori loc de interpretări pentru cei din jur. În primele ore ale zilei va cere un sfat în legătură cu o decizie care îl macină de multă vreme însă doar astăzi a avut curajul de a-și exprima punctul de vedere. În cadrul locului de muncă va avea loc o mărire de salariu sau o primă, căci eforturile nativului nu vor fi ignorate.

Pești

Nativul din zodia Pești va încerca să le mulțumească celor din jur pentru sfaturile și ajutorul pe care le oferă. O prietenie mai veche este pusă în centrul atenției de către nativul Pești, cu riscul de a ignora atât treburile casnice, cât și sarcinile din cadrul locului de muncă. Spre seară, va fi vizitat de un apropiat care îl va surprinde plăcut, iar problemele de sănătate destul de serioase ivite pe parcursul zilei vor dispărea.

Politica