vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Discuții aprinse între Alexandru Rafila și Diana Șoșoacă: Sunt mai inteligentă decât alții / Absolut, se vede de la distanță

Medicul Alexandru Rafila, deputat PSD, a pus-o la punct pe senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, într-o discuție despre modul în care sunt făcute testele pentru depistarea infectării cu noul coronavirus.

Invitații în cadrul unei emisiuni tv, după o serie de întreruperi și comentarii din partea senatoarei Șoșoacă, Rafila i-a cerut să-l lase să răspundă, spunându-i reprezentantei AUR că ”aveți întrebări în cascadă”.

Cei doi parlamentari s-au contrat pe tema testărilor care se efectuează pentru depistarea pacienților care au Covid-19, iar, la un moment dat, discuția dintre cei doi s-a ”încins”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Diana Șoșoacă: “Adică și cei negativi sunt tot pozitivi?”.
Alexandru Rafila: “Mă lăsați să vorbesc?”.
Diana Șoșoacă: “Totuși cred că pot să va pun o întrebare”.
Alexandru Rafila: “Puneți întrebări în cascadă”.
Diana Șoșoacă: “Pentru că sunt mai inteligență decât alții”.
Alexandru Rafila: “Absolut, se vede de la distanță”

Ulterior, Rafila a ironizat-o pe Șoșoacă pentru o greșeală de terminologie. Senatoarea AUR a folosit greșit termenul ”septic”, susținând că în România nu există nici un mediu septic în care să se realizeze recoltarea probelor pentru testare”.

Alexandru Rafila. “Doamna Șoșoacă, dumneavoastră știți ce înseamnă un mediu septic?“
Diana Șoșoacă: “Da, știu. Nu există în România”.
Alexandru Rafila: “Doamna Șoșoacă, un mediu septic înseamnă un mediu infectat”
Diana Șoșoacă: “A, da, aseptic”.

Șoșoacă s-a remarcat prin numeroasele scandaluri provocate în Parlament sau în platourile TV și pentru poziția anti-vaccin, scrie stirileprotv.ro

Politica