vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Crimă într-un sat din Gorj! Și-a ucis soția din gelozie

Un bărbat de 61 de ani, din comuna Scoarţa, judeţul Gorj, și-a înjunghiat mortal soția după ce aceasta ar fi vorbit la telefon cu un alt bărbat. După ce criminalul a văzut că femeia a căzut fără suflare, acesta a încercat să-și ia viața.

Incidentul a avut loc miercuri, iar cei doi au fost găsiți de nora lor, într-o baltă de sânge. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Aceștia aveau trei copii adulţi.

Primarul comunei spune că îi cunoștea pe cei doi, iar din spusele acestuia, soțul ar fi amenințat-o pe femeie că o omoară: „Am aflat și eu de crima din comună și nu îmi vine să cred. Eu când plecai la Târgu Jiu erau amândoi la poartă și chiar ne salutarăm, iar apoi să aflu că o înjunghie. Înțeleg că a amenințat-o de ieri că o omoară, dar nimeni nu a crezut că se ține de cuvânt”, a declarat Ion Stamatoiu, potrivit pandurul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Edilul a dezvăluit că cei doi primeau ajutor social, dar erau o familie fericită din câte de sputea observa din afara casei lor.

„Era o familie care se descurca mai greu în privița banilor. Au beneficiat de ajuror social şi veneau împreună la lucru. Nu am auzit că s-au certat vreodată. Am rămas şi eu surprins de ceea ce s-a întâmplat“, a spus primarul, conform adevarul.ro.

foto: pandurul.ro

Politica