joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

21 de gorjeni, amendați de poliție după ce și-au transmis petrecerea live pe Facebook

21 de persoane au fost amendate de polițiștii gorjeni după ce aceștia au participat la o petrecere. Evenimentul privat s-a petrecut la o locație locație de pe raza comunei Padeș, iar unul dintre petrecăreți a pornit un live pe Facebook. După ce imaginile au ajuns pe rețeaua de socializare, oamenii au început să reacționeze. Ulterior, Poliția s-a sesizat și a aplicat amenzi în valoare de 20.000 de lei.

„Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în noaptea de 31.12.2020/01.01.2021, mai multe persoane au participat la o petrecere privată, la o locație de pe raza comunei Padeș, nefiind astfel respectate măsurile de diminuare a impactului riscurilor și măsurilor de protecție individuală, potrivit Legii nr.55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID -19”, informează IPJ Gorj.

Au fost identificate toate persoanele participante la eveniment, în număr de 21, acestea fiind sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 20.000 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Facem precizarea că desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private sunt interzise. Forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, sănătatea și siguranța cetățenilor fiind prioritare pentru noi”, este mesajul polițiștilor.

foto: igj.ro

Politica