vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Bărbat înarmat cu un cuțit, prins în Tribunalul Mehedinți de către jandarmi

Situație pe cât de inedită pe atât de periculoasă la Tribunalul Mehedinți. În incinta instituției publice jandarmii din serviciul de pază au depistat un bărbat înarmat cu un cuțit în lungime de aproximativ 25 cm. Întrebat de oamenii legii de ce poartă la el cuțit, „justițiabilul” ar fi spus că îl folosește în scop de autoapărare. Respectivul a fost dezarmat, amendat și „cadorisit” cu un dosar penal corespunzător.
„Comportamentul irascibil al unui tânăr care se  afla în incinta Tribunalului Mehedinți a atras atenția subofițerului care efectua serviciul de pază. Acesta l-a întrebat pe bărbat despre motivul prezenței sale în incinta instituției, solicitându-i totodată să se legitimeze. Persoana în cauză a devenit agitată și incoerentă în explicații, declarând că își însoțește fratele, dar a refuzat să prezinte documentele de identitate. În urma controlului corporal efectuat, asupra sa a fost găsit un cuțit în lungime de aproximativ 25 cm. Cu privire la motivul cuțitului găsit, acesta a declarat că îl folosește pentru autoapărare.
Pe numele tânărului de 24 de ani, jandarmii au întocmit proces verbal de sancționare contravențională în valoare de 500 lei, privind refuzul de legitimare, și actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase”, se arată într-un comunicat de presă al IJJ Mehedinți.
Documentele urmează să fie înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

Politica