vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului s-au vaccinat anti-COVID-19

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, s-au vaccinat, marţi, anti-COVID-19.

Anca Dragu şi Ludovic Orban s-au imunizat la Centrul de vaccinare de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”.

„Mă bucur că am ajuns în această zi, în care vaccinul împotriva acestui virus să fie disponibil. Mă bucur că rata de vaccinare a crescut. Am ajuns la 30.000 de vaccinări pe zi. Asta înseamnă că în curând ne putem relua vieţile, putem să ne vizităm familia, puteam să ne îmbrăţişăm cu cei apropiaţi, putem să reluăm activităţile, putem să mergem să ne plimbăm, într-un cuvânt să revenim la viaţa normală. Este un semn foarte bun pentru economia românească şi este un semn bun pentru acest nou început de an”, a afirmat Dragu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La rândul lui,  Ludovic Orban a declarat că a luat decizia de a se vaccina anti-COVID-19 pentru a transmite românilor că nu există niciun risc şi este singura cale de a reveni la o viaţă normală.

„Am luat decizia de a mă vaccina în special cu obiectivul de a arăta românilor că trebuie să aibă încredere în vaccin, că nu există niciun risc în procesul de vaccinare şi că vaccinarea cetăţenilor români reprezintă singura cale pentru a reveni la o viaţă normală, pentru a putea relua procesul de creştere economică şi pentru a putea să ne reluăm viaţa în condiţii de normalitate”, a spus Orban.

Cei doi au sosit împreună la centrul de vaccinare şi s-au vaccinat în acelaşi timp.

Cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare anti-COVID-19 a început vineri, primul vaccinat în cadrul acestei etape fiind şeful statului, Klaus Iohannis.

foto: captură video

Politica