vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Polițistul fără mască, cercetat de IPJ Vâlcea

Un civil din Râmnicu Vâlcea a fost oprit pe stradă de un echipaj de poliție, pentru a i se atrage atenția asupra purtării corespunzătoare a măștii de protecție. Unul dintre agenți nu purta masca, iar cetățeanul tras la răspundere l-a filmat și a postat, pe Facebook, întâmplarea.

După ce videoclipul a ajuns în mediul online, Poliția Vâlcea a reacționat și a anunțat faptul că au fost demarate verificări interne legate de conduita profesională a polițistului.

„În contextul informaţiilor apărute în articolul de presă : Românul sancţionat cu un avertisment de oamenii legii: „Tu, fără mască, vii să mă cerţi pe mine?”, postat la data de 18 ianuarie a.c, pe site-ul adevărul.ro, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea vă informează: Poliţistul despre care faceţi vorbire în articol îşi desfăşoară activitatea în cadrul Biroului Judeţean Poliţie Transporturi Vâlcea al Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Craiova. În urma articolului publicat conducerea secţiei a dispus verificări pe linie internă pentru nerespectarea normelor de conduită şi etică profesională, precum şi pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală prevăzute de Legea 55/2020. Vă mulţumim pentru orice sesizare referitoare la eventuale nereguli în ceea ce priveşte activitatea poliţiştilor”, a comunicat Poliția Vâlcea pentru adevarul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica