sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Debusolați: alb-albaștrii nu mai știu să câștige!

Titlul devine o himeră. CSU Craiova a ajuns la al patrulea meci fără victorie și se îndepărtează de obiectivul vizat de suporteri

CSU Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida de la Giurgiu, cu Astra. Gazdele au deschis scorul în minutul 16, când fundașul Hugo Sousa s-a desprins de lângă Ofosu și a fructificat centrarea perfectă a lui Budescu, din lovitură liberă. Mai mult, au avut șansa desprinderii, dar Stahl, rămas singur cu Pigliacelli, s-a pierdut și a tras prost. Ocazia s-a răzbunat, iar Cicâldău i-a pedepsit pe astrali, egalând cu un șut plasat de la 15 metri. În partea secundă, centralul nu a sesizat un henț în careu al lui Grahovac.
Papură apreciază că absența lui de pe bancă a cântărit greu: „Dacă aș fi pe bancă, poate alta ar fi… m-ar simți mai aproape. Am dominat jocul, am întâlnit o echipă care s-a grupat acolo, s-a rezumat la contraatac. Dar meritam să mai înscriem. Cu o echipă care se grupează acolo nu ai spații, e greu să găsești soluții. Ultima pasă ne-a lipsit astăzi. Speram ca cei de pe bancă să desfacă apărarea. Cîmpanu a avut o evoluția bună, dar mai util mi s-a părut Bărbuț”.
Antrenorul vede însă și jumătatea plină: „Astăzi seară puteam să câștigăm. Sunt două meciuri în care nu am pierdut. Care-i problema? Depinde cum privești lucrurile”. Întrebat de posibila venire a lui Reghe, Papi a zis: „ Eu îmi văd de treaba mea, încerc să fac cât mai bine ceea ce fac”.
Căpitanul Bancu a invocat faptul că adversarii au tras de timp: „În această seară ne-am îmbunătățit jocul. În a doua repriză, din cauza momentelor de pauză, prea multe faulturi fluierate: multe momente de pauză, au tras de timp, s-a rupt jocul… La antrenament ne iese tot, dar când vine meciul nu ne mai iese nimic. Și terenurile sunt proaste, că e frig afară. E important să câștigăm următorul meci. Ne gândim doar la victorie, și aici ne-am gândit doar la victorie”. Întrebat dacă ar trebui îndepărtat Papură, căpitanul oltenilor a zis: „E decizia domnului Rotaru. Eu sper ca Mister să rămână, eu mă înțeleg foarte bine cu el”.
Marius Constantin a spus: „Nu e rezultatul la care ne așteptam. Am controlat jocul, chiar și pe acest teren parțial înghețat. Doar rezultatul astăzi ne nemulțumește. Nu ne pică bine acest rezultat. Trebuie să facem ceva să câștigăm meciurile următoare, că altfel ne distanțăm foarte tare.
Nu sunt eu în măsură să vorbesc despre coechipierii mei, nu sunt rezultatele pe care le dorim. S-a simțit o îmbunătățire a jocului, dar n-am câștigat. Noi suntem plătiți să ne pregătim, să jucăm, nu ca azi”.
Pentru CSU a fost cel de-al patrulea meci fără victorie. Dar măcar oltenii au spart gheața la Giurgiu și au reușit să marcheze după 360 de minute de ineficiență.

Astra – CSU Craiova 1-1
Au marcat: Hugo Sousa 16 / Cicâldău 45+2
Astra: Lazar (26 M. Popa) – Hugo Sousa, Graovac, Găman, D. Bruno – Crepulja – Stahl (46 V. Gheorghe), Răduț, Budescu, Șerban (9 Canadjia) – Montini (71 Merloi). Antrenor: Eugen Neagoe
CSU Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălașa, M. Constantin, Bancu – Nistor (83 Căpățână), Mateiu, Cicâldău – Cîmpanu (35 Bărbuț), Mamut (63 Ivan), Ofosu (63 Baiaram). Antrenor: Corneliu Papură.
Arbitru: Radu Petrescu  

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica